Logo Institut del Teatre

Premis de Recerca, Creació i Pensament

Comparteix

Els Premis de Recerca, Creació i Pensament s'adrecen als/les graduats/des de I'Escola Superior d'Art Dramàtic, del Conservatori Superior de Dansa o del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre, o bé titulats d'algun dels seus Postgraus o Màster (MUET). 

Aquests premis s'emmarquen dins les accions de l'lnstitut del Teatre per donar suport als graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), del Conservatori Superior de Dansa (CSD), del Conservatori Professional de Dansa (CPD), majors d’edat i/o titulats i titulades en un Postgrau o Màster (MUET) de I'lnstitut del Teatre que hagin obtingut el títol dins dels darrers 10 anys anteriors al de la publicació de la convocatòria.

La finalitat dels Premis de Recerca, Creació i Pensament de l’Institut del Teatre és fer possible que una persona física elabori un projecte escrit en l’àmbit de les arts escèniques i universos tangencials que tingui com a objectiu realitzar una pràctica experiencial que requereixi interacció en viu la qual comporti un treball implícit de recerca en la seva elaboració.

Es concedeixen un total de 3 premis per un import màxim de QUATRE MIL EUROS (4.000,00€) cadascun.

Aquí a sota trobaràs tota la informació tècnica sobre l'estat actual de la convocatòria d'IT Teatre. Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa.


INFORMÀCIÓ BÀSICA DE LA CONVOCATÒRIA 2023 (resta d'informació consultant les Bases):

  • Termini d'inscripcions: l'inici del termini serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al BOPB. Estigues pendent d'aquest espai web on es penjarà l'anunci del BOPB. També farem una Info Flash per IT Impulsa.
  • Inscripcions: un cop s'obri el termini (es publicarà la data en aquest apartat web), podràs inscriure't a través de la Seu electrònica de l'Institut del Teatre.


INFORMACIÓ TÈCNICA I ADMINISTRATIVA (bases, anunci BOPB, formulari de sol·licitud, etc.):


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x