Logo Institut del Teatre
L'Elisabet Morera s'incorpora a IT Dansa el mes de setembre de 2018.

Quina edat tens? Tinc 20 anys

On has nascut? He nascut a Barcelona

En quina o quines escoles de dansa t'has format? 
He estudiat a l’Institut del Teatre. Vaig entrar al primer curs del Conservatori Professional de Dansa(CPD) i el juliol del 2018 m’hi vaig graduar en l’especialitat de dansa clàssica.

Per què balles?
Uff perquè ballo? És una pregunta que sempre m’ha costat molt respondre, en el meu cas no et podria dir alguna cosa clara i concisa. És més un cúmul de sensacions i sentiments molt passionals que fan que cada dia em llevi amb ganes d’anar a ballar, a millorar a base de l’esforç diari, a descobrir-me i on tinc motivació de sobres per donar i explotar el millor de mi.

És una gran sort poder-me llevar cada dia i anar a fer el que realment m’agrada i m’omple. A més a més rodejar-te de professionals que tenen la mateixa passió però que entenen i veuen la dansa de maneres diferents també és molt interessant i enriquidor.
La idea de poc a poc anar-te descobrint és quelcom que m’atrapa també, quan dic descobrir em refereixo a provar noves maneres de moure’t, noves qualitats, nous estils, la pròpia interpretació que tu li fas d’una peça fins a aconseguir un resultat satisfactori.
Són moltíssimes coses, molts detalls, molts esforços que valen la pena.

Per què has escollit IT Dansa?

He escollit It Dansa perquè és una companyia jove amb un repertori molt versàtil i divers. Balles peces de grans coreògrafs que demanen una maduresa i una implicació total. No sempre s’ajusten al teu estil i això et fa haver de sortir de la teva zona de confort i a la llarga l’únic que fa és enriquir-te com a ballarina.
També el fet que siguin dos anys, et dóna aquest primer contacte amb el món professional i pels que venim directe del Conservatori ens ajuda molt a fer el “clic”.

Quin és el teu somni (com a futur professional)? 

De cara a un futur m’agradaria anar a una companyia de repertori. Repertori on es necessiti base clàssica però que vagi més enllà. Seria un somni poder arribar a ballar peces de coreògrafs com Jiri Kylian, Nacho Duato, Sol León, Paul Lightfoot, Jacopo Godani, Rafael Bonachela, Douglas Lee, Crystal Pite, Sidi Larbi, etc, i infinitat de grans coreògrafs més!


Continguts relacionats

  • Elisabet IT Dansa 2018-2019
  • Elisabet IT Dansa 2018-2019

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x