Logo Institut del Teatre

Inscriure's a IT Impulsa

Comparteix

Les persones graduades o que actualment estan cursant qualsevol estudi en una de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), a les escoles professionals (CPD i ESTAE) o al projecte de professionalització IT Dansa, ja formen part d'IT Impulsa i poden beneficiar-se directament de la majoria de serveis i recursos que els hi ofereix el programa sense inscripció prèvia.

En el cas de les persones graduades però, cal tenir en compte certs matisos que expliquem tot seguit.

Mentre estiguis cursant els estudis, pots beneficiar-te sense inscripció dels Recursos Transversals i els Recursos per a estudiants que t'ofereix el programa.

Un cop t'hagis graduat, a més de beneficiar-te sense inscripció del que t'ofereix els Recursos Transversals, també podràs comptar amb tot allò que posa a la teva disposició el Servei de Graduats i Graduades (servei què, com el seu nom indica, s'activa de forma exclusiva i específica un cop t’hagis graduat i el qual és totalment gratuït).

Així doncs, tant si estàs estudiant com si ets una persona graduada, sempre que ho necessitis pots posar-te en contacte amb IT Impulsa per a sol·licitar qualsevol dels serveis que t'ofereix i als que tens dret segons sigui el teu cas (estudiant o persona graduada). Tot això, insistim, sense inscripció prèvia.

Ara bé, si ets una persona graduada, hi ha certs recursos i iniciatives que requereixen inevitablement que IT Impulsa es posi en contacte amb tu i t'enviï comunicacions com poden ser convocatòries (premis, beques, residències, etc.), notícies i informacions d'interès, ofertes laborals entre d'altres. Com en graduar-te, perds la teva adreça electrònica corporativa, el canal de comunicació haurà de ser una adreça de correu personal. Així doncs, per respecte a la teva privacitat segons ens marca la llei actual de protecció de dades, IT Impulsa no podrà posar-se en contacte amb tu a no ser que ens hagis donat el teu consentiment de forma expressa i voluntària per a tractar les teves dades i posar-nos en contacte amb tu mitjançant l'adreça que ens hagis proporcionat.

En aquest sentit, si ja t'has graduat i vols rebre diferents comunicacions d'IT Impulsa, caldrà que ens donis el teu consentiment per al tractament de dades de caràcter personal omplint aquest formulari.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos i estarem encantats de resoldre’l.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x