Logo Institut del Teatre

Els graduats i graduades de les escoles superiors ESAD i CSD, de les escoles professionals CPD i ESTAE i el projecte professionalitzador IT Dansa, poden formar part del Directori de Talent de Graduats i Graduades.

Per a formar part del Directori només cal que configuris el teu perfil de forma personalitzada accedint a l'eina de configuració i seguint les instruccions de l'assistent un cop hi siguis (també hi pots accedir des del teu navegador escrivint http://talent.institutdelteatre.cat/. Et recomanem que guardis l'enllaç anterior als favorits del teu navegador).

Un cop hagis creat la fitxa de perfil per primer cop, mitjançant l'eina de configuració podràs accedir a ella per actualitzar-la i/o modificar-la tantes vegades com vulguis.

Les fitxes de perfil les reactualitzem a la Web d'IT Impulsa cada divendres. Així doncs, les modificacions que hagis fet durant la setmana seran visibles al Directori de Talent el divendres següent. De la mateixa manera, si crees la teva fitxa de perfil per primer cop, no estarà disponible al Directori fins al divendres següent al del dia que l'hagis creat.

Si detectes algun error de funcionament o tens algun suggeriment de millora, sempre podràs fes-nos-ho saber a través del recurs "Contactar" que trobaràs a la cantonada superior dreta de tots els apartats de l'eina de configuració.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x