Logo Institut del Teatre

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un/a particular, pots fer difusió d'una oferta laboral als professionals graduats i graduades de l'Institut del Teatre.

IT Impulsa difon per correu electrònic de forma regular propostes de feina remunerada destinada als i les professionals graduats i graduades de l'Institut del Teatre. 

Pe a fer-ho només cal que omplis aquest formulari, i un cop reben la petició ens posarem en contacte amb tu de seguida per a preparar la difusió. A banda del propi Tauler que de forma regular s'envia un cop per setmana a través del Butlletí IT Impulsa, també comptem amb les comunicacions anomenades "Info Flash", les quals tenen l'objectiu de comunicar informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal del Tauler i sigui urgent fer-ne difusió.

Si t'interessa ampliar informació, et recomanem consultar l'apartat Talent IT o pots contactar amb nosaltres.

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars del Servei per correu electrònic, com el Tauler d'Ofertes Laborals, pots donar-te d'alta consultant aquest apartat web.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x