Logo Institut del Teatre

Arrenca la formació del professorat del Tot Dansa 2019

Comparteix

14.1.2019

Tot Dansa 2018 al Mercat de les Flors

Aquesta setmana s’inicien a l’Institut del Teatre les sessions formatives de dansa per als professors dels centres educatius de secundària i batxillerat que participen al Tot Dansa 2019.

Es tracta de deu sessions per a una quinzena de professors dels sis centres educatius de Barcelona que participen en aquest programa, organitzat juntament amb l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i el Mercat de les Flors.

En aquesta primera fase del programa, els docents aprendran la coreografia creada per Sònia Gómez, graduada del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre el 1997, i posteriorment l’ensenyaran als seus alumnes. El resultat final es podrà veure el 6 de juny al Mercat de les Flors en una gala final on els alumnes ballaran la peça.

Sònia Gómez comptarà amb l’ajuda de professors i alumnes de l’especialitat de pedagogia de la dansa del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre per ensenyar la peça als professors.

D'altra banda, el Conservatori Professional de Dansa (CPD) i IT Dansa, oferiran al Teatre Ovidi Montllor unes funcions el 19 de febrer per a tots els participants del Tot Dansa 2019 amb diverses peces.

Aquest any el CPD també ofereix portes obertes per tal que els instituts participants puguin veure el seu treball. Els centres interessats podran visitar diverses classes de les tres especialitats,  dansa clàssica, contemporània i espanyola, sota petició.

Tot Dansa 2019

El projecte Tot Dansa, engegat fa més de divuit anys, és un projecte educatiu creat amb l’objectiu de donar a conèixer al públic jove des del seu propi centre formatiu i a través del seu professorat codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània.

Tot Dansa s’inicia amb la selecció del coreògraf que ha de crear una peça per ensenyar als centres formatius a través d’una convocatòria pública del Mercat de les Flors. En aquesta edició, la coreògrafa seleccionada ha estat Sònia Gómez, amb la proposta «Junts».


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x