Logo Institut del Teatre

Quarta edició del projecte «Re-Mou-te» amb «Mòviti fermu!», de Raffaella Crapio

Comparteix

2.4.2019

Re-Mou-Te 2018

El 4 i 5 d’abril s’estrena «Mòviti fermu!», la peça resultant del projecte Re-Mou-te, organitzat per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i amb la col·laboració de l'Institut del Teatre. 

La quarta edició del Re-Mou-te ha treballat al voltant de la peça  «... de san vito» de la cia. Raravis, formada pel professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre Andrés Corchero i Rosa Muñoz i que es va estrenar al Mercat de les Flors l’any 2007. 

El resultat de la revisió d’aquesta coreografia ha estat «Mòviti fermu!», (mou-te estant quiet!), peça creada per la ballarina i coreògrafa Raffaella Crapio, graduada del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l'Institut del Teatre, inspirada en el llibre d'Ernesto De Martino «La terra del rimorso», en el que es planteja la coexistència del ball de Sant Vito com a estat i com a malaltia. 

El programa també comptarà amb un fragment de la peça original, dirigit per Andrés Corchero i interpretat per alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre. 

Com a colofó final es farà un col·loqui, conduït per Cèsar Compte, gerent de l'APdC, on tant Crapio com Corchero, així com els ballarins i ballarines de les dues peces, parlaran del procés de creació i de treball dels dos projectes. 

«Mòviti fermu!», es podrà veure el dijous 4 d'abril a les 20.30h a La Caldera Les Corts i el divendres 5 d'abril  a les 20h al Teatre Estudi de l'Institut del Teatre dins del cicle CreaDansa.

El projecte Re-Mou-te

Re-Mou-te és un projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya des de l’any 2015 que vol apropar creadors de dansa de diferents generacions i posar en valor el llegar coreogràfic de Catalunya. 

El principal objectiu de Re-Mou-te és la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punt de vista a través de la revisió conjunta d’una peça coreogràfica ja creada.  El resultat d’aquesta revisió és una nova creació i presentació d’un nou treball. 

Cada any l’APdC obra una convocatòria per a joves coreògrafs i coreògrafes que vulguin col·laborar en aquest projecte. El coreògraf seleccionat rep una remuneració i el projecte final es presenta al públic.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x