Logo Institut del Teatre

Gala del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2019

Comparteix

8.12.2019

Premi de Dansa de l'Institut del Teatre. Funció dels finalistes

Presentació de les quatre coreografies finalistes a guanyar el Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2019, al Mercat de les Flors.

Finalistes: 

  • (Un)certain Journey de Sivgin Dalkilic
  • Meohadim de Jacob Gómez Ruiz
  • Jellyfish d'Ana Borrosa
  • LUA° d'Andrea Jiménez

El Premi de Dansa de l'Institut del Teatre és una iniciativa del Conservatori Superior de Dansa (CSD). L'objectiu del premi és potenciar la creació, facilitar la inserció laboral i donar a conèixer els joves coreògrafs i intèrprets graduats de l'Institut del Teatre. 

En acabar la funció, el jurat entregarà els premis a la Millor Ballarina, el Premi del SAT, el Premi del Públic i el Premi a la coreografia guanyadora, que rebrà la dotació econòmica i l’ajut per desenvolupar la proposta per ser estrenada en la programació del Festival Grec 2020. 

El jurat 2019 del Premi de Dansa està format per: la directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo; el director del Grec Festival de Barcelona, Francesc Casadesús; la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit; la directora d’IT Dansa, Catherine Allard; el director del Conservatori Superior de Dansa, Alexis Eupierre; la directora del Conservatori Professional de Dansa, Marina Escoda i els coreògrafs Kotomi Nishiwaki, Roberto Olivan, Rosa Maria Plans i Mireia de Querol.

Aquest premi compta amb la col·laboració de:Grec Festival BarcelonaMercat de les FlorsGranerTeatre Auditori de Sant CugatSAT Espai DansatLa Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l'Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L'Estruch.

La presentació de la gala va a càrrec de les alumnes de 4t de Coreografia i Interpretació del CSD, Maria Jurado i Mabel Orea. La direcció de la presentació va a càrrec de Natalia Barraza, alumna de 3r de Direcció i Dramatúrgia de l'Escola Superior de Dramàtic (ESAD). Podeu consultar el programa complet de la gala en aquest document en pdf


Horari
18h


Preu
Entrada lliure. Entrades disponibles a les escoles i Institut del Teatre (aforament limitat)


Ubicació

Mercat de les Flors


Adreça
Plaça Margarita Xirgu
Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x