Logo Institut del Teatre

Noves estades d’Erasmus a l’ESAD i el CSD

Comparteix

6.2.2024

Imatge dels quatre estudiants estrangers que s'incorporen aquest semestre a fer classes

Amb l’inici del nou semestre acadèmic, s’inicia un nou període d’estades de mobilitat internacional per estudis i pràctiques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i al Conservatori Superior de Dansa (CSD), les dues escoles d’estudis superiors artístics de l’Institut del Teatre.

Aquest segon semestre, nou alumnes provinents de centres estrangers faran classes a l’Institut del Teatre. Cinc d’ells amplien la seva estada iniciada al primer semestre i quatre més s’incorporen ara.

Natalia Velásquez, de la Pontificia Universidad Javeriana de Colombia, farà classes d’Interpretació a l’ESAD mentre que Alejandro Gómez i Micaela Pineda, de la mateixa universitat, faran classes de Coreografia i Interpretació  al CSD, igual que Valentín Caringella, que prové de la Universidad Nacional de las Artes d’Argentina.

D’altra banda, sis estudiants de l’ESAD i el CSD marxen aquest semestre a diversos centres superiors artístics estrangers gràcies als diferents convenis que l'Institut del Teatre té amb el programa de mobilitat Erasmus.

En concret, tres estudiants del CSD, dos de l’especialitat de Coreografia i Interpretació i un de l’especialitat de Pedagogia de la Dansa, tenen l’oportunitat d’estudiar al Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten ECD d’Amsterdam, fer pràctiques a la companyia Grupo Neeeli de Buenos Aires i estudiar a la Babes-Bolyai University de Rumania.

D’altra banda, tres estudiants de l’ESAD, un de cada especialitat, Interpretació, Escenografia i Direcció i dramatúrgia, tindran l'oportunitat de fer pràctiques a la companyia Gravity & Other Myths (GOM Circus) d’Austràlia, i d'estudiar a la Universidad Nacional de las Artes (UNA) de Buenos Aires i també a la Babes-Bolyai University de Rumania.

L’Institut del Teatre forma part del programa Erasmus des del curs 1998/1999. Actualment té signats 64 convenis de col·laboració amb diversos centres educatius, 40 amb l'ESAD, amb 4 centres de fora de la Unió Europea, i 24 amb CSD, amb 3 de fora de la UE. 

Trobareu tota la informació de mobilitat internacional en aquest apartat.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x